Even helemaal
ontspannen en
tijd voor jezelf

by Floor

Behandelingen

Bij GRLPWRbyFloor kan je terecht voor verschillende behandelingen. Deze behandelingen bestaan uit REIKI, cupping en verschillende massagevormen, zoals bindweefselmassage, ontspanningsmassage en LOMI LOMI HAWAÏAN healing massage.

Even helemaal
ontspannen en
tijd voor jezelf

by Floor

Behandelingen

Bij GRLPWRbyFloor kan je terecht voor verschillende behandelingen. Deze behandelingen bestaan uit REIKI, cupping en verschillende massagevormen, zoals bindweefselmassage, ontspanningsmassage en LOMI LOMI HAWAÏAN healing massage.

Massage

Reiki

Prijzen:

30 minuten: €35,00
60 minuten: €60,00

Reiki is een Japans woord en wordt uitgesproken als ‘Ray-Key’. Rei wordt gedefinieerd als het ‘universele leven’ Ki betekent ‘energie’. 

Reiki kan gebruikt worden onder alle omstandigheden, condities, en situaties. Het is veilig en heeft geen bijwerkingen. Wel kan het zo zijn dat je een kleine naslag krijgt van de behandeling. Dit is geheel persoonsgebonden en geeft alleen maar aan dat het lichaam begint te stromen. Belangrijk is altijd om voldoende water te drinken. Reiki balanceert en harmoniseert. Als energie geblokkeerd wordt, of in onbalans is, kunnen er ziektes ontstaan. Door het in harmonie brengen van jou kan het lichaam instaat worden gesteld zichzelf te helen.  

Bij een reikibehandeling kom je met loszittende kleding aan op de behandeltafel liggen, of je mag zitten, wat voor jou het fijnste is. Ik ga met mijn handen werken op verschillende plekken van het lichaam. Daarnaast kan het zijn dat ik vragen ga stellen over bepaalde onderwerpen die ik binnenkrijg. Dit kan van alles zijn en is ook geheel persoonsgebonden.

Cupping

Prijzen:

30 minuten: €35,00
60 minuten: €60,00

Door middel van cupping worden blokkades, trauma’s, oud vet en dus ook cellulitis verwijderd. Dit is een diepe massage die er ook voor zorgt dat afvalstoffen worden afgevoerd.

Cupping is het vacuüm trekken van de huid. Op deze manier ga ik zoeken naar verklevingen, opgehoopte afvalstoffen die je heel je leven verzameld hebt. Dit kan voor alleen de benen maar is ook zeker aan te raden voor heel het lichaam. Het belangrijkste is misschien nog wel dat je de afvalstoffen gaat verwijderen in het lichaam. Hierdoor geef je het lichaam meer ruimte, de energiedoorstroom wordt verbeterd, je lichaam gaat stralen, je wordt gezonder op alle niveaus en je lichaam wordt strakker. Je komt letterlijk en figuurlijk anders in je vel! Je ziet de oude lagen er langzaam vanaf gaan. 

Cupping pas ik vaak toe als onderdeel van een behandeling, bijvoorbeeld als het lichaam op bepaalde plekken afvalstoffen opslaat en hierdoor de energiestroom niet lekker kan stromen. Ook gebruik ik het bij blokkades of ophopingen in de spieren, hierdoor stimuleer je de doorbloeding. Cellulitis behandelingen zijn zeker een aanrader met cupping, hierbij krijg je altijd een bijpassend voedingsadvies. Cupping wordt vaak gezien als een pijnlijke behandeling. Voor cellulitis behandelingen kan dit ook erg gevoelig zijn. Naast de cellulitis behandelingen pas ik cupping altijd op een manier toe die niet pijnlijk is voor jou! Jij geeft hierin jouw grenzen aan. Cupping kan bijna altijd toegepast worden. Behalve bij spataderen of gebruik van bepaalde soorten medicatie.

Lomi Lomi massage Hawaïan healing

Prijzen:

30 minuten: €35,00
60 minuten: €60,00

Een LOMI LOMI  massage is een heerlijke energetische massage. Deze massage vorm komt uit Hawaï. Eigenlijk is het meer een soort van energetische dans. Het is een zachte en liefdevolle massage waarin we samen focussen op wat jij op dat moment nodig hebt! Het brengt veel in gang, je kan het gevoel hebben dat je even lekker wordt geknuffeld of vastgehouden. Ik focus me tijdens deze massage op wat jij op dat moment nodig hebt. Dit kan zijn liefde, zelfvertrouwen of totale ontspanning.